LP - BUSH, KATE - HOUNDS OF LOVE German Pressing With Innersleeve



A1 Running Up That Hill (A Deal With God) 4:59
A2 Hounds Of Love 3:02
A3 The Big Sky 4:40
A4 Mother Stands For Comfort 3:06
A5 Cloudbusting 5:09
B1 And Dream Of Sheep 2:46
B2 Under Ice 2:21
B3 Waking The Witch 4:19
B4 Watching You Without Me 4:06
B5 Jig Of Life 4:04
B6 Hello Earth 6:13
B7 The Morning Fog 2:33

Varan lades i kundvagnen
120 SEK
Artist BUSH, KATE 13 Releasedatum1985-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr17910 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagEMI 93 GenreAlternative Pop 2972 SkickBegagnad - EX+/EX+