LP - FLEETWOOD MAC - MIRAGE Canadian edition

Canadian edition, printed inner sleeve.

A1 Love In Store 3:12
A2 Can't Go Back 2:41
A3 That's Alright 3:09
A4 Book Of Love 3:19
A5 Gypsy 4:24
A6 Only Over You 4:03
B1 Empire State 2:50
B2 Straight Back 4:14
B3 Hold Me 3:43
B4 Oh Diane 2:33
B5 Eyes Of The World 3:42
B6 Wish You Were Here 4:46

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist FLEETWOOD MAC 23 Releasedatum1982-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr14503 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagWarner Bros. 105 GenreMainstream / Major artists 2018 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister