LP - HARRIS, EMMYLOU - ANGEL BAND German Pressing With Black Innersleeve

A1 Where Could I Go But To The Lord 3:31
A2 Angel Band 3:03
A3 If I Be Lifted Up 2:44
A4 Precious Memories 4:30
A5 Bright Morning Stars 2:33
A6 When He Calls 2:42
B1 We Shall Rise 2:12
B2 Drifting Too Far 4:47
B3 Who Will Sing For Me 2:32
B4 Someday My Ship Will Sail 2:26
B5 The Other Side Of Life 3:22
B6 When They Ring Those Golden Bells 3:13

Varan lades i kundvagnen
60 SEK
Artist HARRIS, EMMYLOU 5 Releasedatum1987-03-28 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23676 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagWarner Bros. Records 65 GenreMainstream / Major artists 2018 SkickBegagnad - EX/EX-