Printed inner sleeve.


A1 (If They Say) It's A Wonderful World 4:30
A2 Heaven 4:06
A3 I Would Rather Be Dead 4:32
A4 My Earth-Angel 5:03
B1 The Keys To Your Heart 5:30
B2 Emotional Blackmail 3:44
B3 The Only Thing I've Got 4:28
B4 I Don't Wanna Be Your Friend 4:23
B5 I Should Be Happy Instead 4:12

Varan lades i kundvagnen
80 SEK
Artist ORUP 3 Releasedatum1991-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr27537 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagMetronome 57 GenreMainstream / Major artists 2053 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister