LP - VARIOUS ARTISTS (SYNTH / ELECTRO) - NETTWERK SOUND SAMPLER: FOOD FOR THOUGHT 1987 compilation, a.o. Moev, Skinny Puppy, SPK, Severed Heads

Canadian 1987 compilation, gatefold sleeve.


A1 -The Grapes Of Wrath Seem's Like Fate 4:36
A2 -Dole Slumberland 4:08
A3 -The Water Walk Colours 3:14
A4 -Pretty Green This House 3:59
A5 -The Tear Garden Ophelia 6:28
B1 -Moev Wanting 5:20
B2 -Skinny Puppy First Aid 4:31
B3 -SPK Off The Deep End 5:21
B4 -Chris And Cosey* Obsession 4:16
B5 -Single Gun Theory Halo/Halo 3:55
B6 -Severed Heads Nature 10 (Bad Mood Version) 3:19

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist VARIOUS ARTISTS (SYNTH / ELECTRO) 29 Releasedatum1987-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr97710 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagNettwerk 19 GenreAmbient 140 SkickBegagnad - EX+/EX+