Öppet Måndag-Fredag kl. 9:30 - 17:30

HotStuffbutikfranovan.jpg

Hot Stuff Lager & butik  håller öppet kommande vecka:

 

Måndag - Fredag    kl. 9:30 - 17:30

 

60-tals samling för första gången

Vi har köpt in en skivsamling med ca 1000 riktigt bra 60-tal Lp´s. Nästan kompletta kataloger med Beatles, Stones, Hollies, Them, Jefferson Airplane, Tages, Animals mfl. och mycket original Lp´s med Kinks, Yardbirds, Doors, Pink Floyd, Electric Prunes, Bowie, Johnny Winter, Zombies, etc.

Vi har prismärkt och säljer dessa skivor för första gången denna onsdag. Ca 20 backar med begagnade Lp´s och dessutom några hundra sjutummare mm. 

 

Dessutom har vi aldrig haft så mycket metal som nu. Det har dessutom fyllts på i de flesta andra kategorier också och lagret är sprängfullt med bra saker. Inget av detta finns ute i webbutiken ännu. 

Välkomna till södra Sveriges största Vinylbutik!

 

Känn dig välkommen att komma och besöka oss. 

Vi har numera öppet i stort sett varje vardag kl. 9:30 - 17:30. 

Om du kommer långväga så slå en signal dagen innan och kolla läget så vi är på plats helt, säkert. Det händer att vi är ute och jagar skivor och/eller iväg på nån mässa långt iväg.

 

Mer vinyler i lager än någonsin. Vi har över 25:000 skivor på webben. www.hotstuff.se och minst ytterligare 20.000 vinyler i butiken, som bara finns där, men även posters, böcker, pins mm. 

 

Det kommer in nytt i stort sett varje dag. Antingen genom dörren eller något vi kan gräva fram i alla lådor och hyllor i vårt lager. 

  

Vi köper gärna in skivsamlingar. Vi betalar även "hittelön" till den som kan ge tips om finare samlingar. Hör av dig on du har något du vill sälja eller om du har tips om samlingar.

  

Du är välkommen till sydsveriges största och bredaste vinylsortiment

 

Du hittar enkelt hit på denna länk.  Vi finns inne på gården bakom Posten. Du kan köra in med bilen ända fram till vår dörr på vardagar.

Ingång på helger från Källargatan. Du ser vår skylt på planket utmed gatan. Kommer du med tåg, så kan du ta Linje 30, "Snålskjutsen" från stationen till Torngatan ( som ligger 100 m från oss ) Den är gratis och går var 15-20 minut, hela dagarna.

 

Välkommen!

 

mvh

Hot Stuff Crew