LP - EURYTHMICS - WE TOO ARE ONE Aussie pressing, insert

A1 We Two Are One 4:32
A2 The King And Queen Of America 4:31
A3 (My My) Baby's Gonna Cry 4:54
A4 Don't Ask Me Why 4:21
A5 Angel 5:10
B1 Revival 4:06
B2 You Hurt Me (And I Hate You) 4:23
B3 Sylvia 4:25
B4 How Long? 4:41
B5 When The Day Goes Down 5:57

Varan lades i varukorgen
100 SEK
Artist EURYTHMICS 17 Releasedatum1989-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr87059 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerSFL1 0174 SkivbolagRCA Victor 135 GenreAlternative Pop 2578 SkickBegagnad - M-/EX

Relaterade artister