LP - HELLACOPTERS, THE - EYES OF OBLIVION Transparent Petrol coloured, new coloured 2024 pressing


LP Track Listing 

Side A:

1.Reap A Hurricane

2.Can It Wait

3.So Sorry I Could Die

4.Eyes Of Oblivion

5.A Plow And A Doctor

Side B:

1.Positively Not Knowing

2.Tin Foil Soldier


4.The Pressure's On

5.Try Me Tonight

Varan lades i varukorgen
319 SEK
Artist HELLACOPTERS, THE 13 Releasedatum2024-01-19 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr27528 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummer4065629644680 SkivbolagNuclear Blast 142 GenreDirty Rock 'n' Roll 676 SkickNy, ospelad

Relaterade artister