LP - JOHNOSSI - FOREVERS Transparent Blue vinyl, 8th album out in September 2024

John, Ossi och deras parhäst sedan länge keyboardisten Mattias Franzén gick back to basics och spenderade väldigt mycket tid tillsammans i replokalen för att skriva sitt åttonde album "Forevers" med release 27 september. - När vi var yngre var det där vi gjorde allt. Våra instrument och vårt samspel var all inspiration vi behövde och nu ville vi helt enkelt tillbaka till den känslan av outtröttlig tro på oss själva, förklarar bandet.

Resultatet är ett album som av bandet själva beskrivs som "ett tydligt, stort och oängsligt album". Albumet är producerat av Måns Lundberg (Håkan Hellström, Deportees, Hurula (med flera) och spelades in i Stockholm under våren. 

 

Redan i maj släpptes den första singeln "San Antonio" som spelades flitigt på P3 och mitt i högsommaren kom "Känns Så Längesen" som är en svensk version av den låten i en duett med Lars Winnerbäck. Den versionen fick en helt ny svensk text signerad Winnerbäck. Låten gick omedelbart in både högt på Spotifys topplista såväl som i fansens hjärtan

 

"Big Buck" blir andra singeln med release den 23 augusti hämtad från det kommande albumet. En pampig låt om vikten av uthållighet och hopp inom en relation. En kraftfull påminnelse om att kampen är värd det.

 

Johnossi är ett av Sveriges allra största och mest älskade rockband sedan ett 15-tal år tillbaks. Efter diverse TV-succéer (Så Mycket Bättre 2022 och husband i På Spåret 2023) och med nya albumet "Forvers" i ryggen ger bandet sig återigen ut på en lång turné genom Sverige, Skandinavien och Europa med start den 11 oktober i Göteborg och avslutning i norska Bergen i februari 2025.     

 

Tracklist:

A-sida:

Big Buck
Forevers
Gemini
Reflection
Dark Moon
 

B-sida:

San Antonio
Devotion
Air Balloon
Time Moving On

 

 

Varan lades i varukorgen
379 SEK
Artist JOHNOSSI 3 Releasedatum2024-09-27 LagerstatusFörhandsbeställning LeveranstidCa 27 sep Art nr99835 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummer0602465939606 SkivbolagUniversal 14 GenreAlternative Swedish artists 902 SkickNy, ospelad

OK