LP - SQUIER, BILLY - DON'T SAY NO Canadian pressing

Printed inner sleeve.


A1 In The Dark 4:08

A2 The Stroke 3:37

A3 My Kinda Lover 3:33

A4 You Know What I Like 2:56

A5 Too Daze Gone 4:03

B1 Lonely Is The Night 4:39

B2 Whadda You Want From Me 3:44

B3 Nobody Knows 4:19

B4 I Need You 3:52

B5 Don't Say No 3:20

Varan lades i varukorgen
90 SEK
Artist SQUIER, BILLY 1 Releasedatum1981-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr60750 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerST-12146 SkivbolagCapitol Records 94 GenreSymphonic / Hard Rock 374 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister