Besök oss vår nya butik

hela-butiken-for-annons.jpgBesök oss,  så kan du boka en hotellnatt på Ikea Hotell i Älmhult, till specialpriset 595 kr inkl. frukost för 2 personer.

Gäller fredag -söndag fram till 2022-01-09 samt

Jullov 17/12 - 9/1

 

Det finns även väldigt prisvärda alternativ för hela familjen. 

 

Vi har öppet alla Lördagar minst kl. 10:00 -14:00. Under loven kommer vi ha öppet de flesta dagarna och en del specialevent. Vi presenterar mer exkata tider när det närmar sig.  Vill du besöka oss en lördagseftermiddag eller söndag, så får du gärna fråga i formuläret. Vi lovar inget, men passar det så har vi gärna specialöppet bara för er.


Ta med skivkompisen eller din sambo och gör det till lite mer än ett vanligt skivaffärsbesök. Ring eller fyll i formuläret intill, så får du all information du behöver inkl. rabattkod för specialpriset på hotellet. 0476-10449.

 

 

Har du sällskap med någon som har andra intressen än att vara hos oss, så tipsar vi gärna om annat som går att göra.  Ladda ned Älmhultsappen så kan du läsa mer där.

Älmhult har Ikea Museum, Ikeas största varuhus i Sverige som är populära, men det finns även loppisar, retrobutiker, restauranger och mycket annat att uppleva. 

Fråga gärna om ditt sällskap har något speciellt intresse, så försöker vi guida.

IKEA Hotell i Älmhult

IKEA Hotell, Hotstuff skivbesök

Fyll i formuläret så återkommer vi med information och rabattkod.

Vi du ha mer tips, så ring oss på 0476-10449 eller skriv ned lite i den fria textrutan nedan, så svarar vi inom kort.

Ditt namn

Epostadress

Mina Frågor och Önskemål

Skicka

OK